20 Mart 2012 Salı

Maja Davet'ten çocuklar için parti konseptleri: Pembe-Kırmızı-Beyaz

Maja Davet'ten çocuklar için parti konseptleri: Pembe-Kırmızı-Beyaz

Bir çocuk için yılın belkide en güzel günü doğumgünüdür. Tüm sevdikleri aynı ortamda, hediyeler, pasta, neşeli yiyecekler ve süslemeler... Maja Davet olarak A'dan Z'ye planlayıp gerçekleştirdiğimiz parti alternatiflerini önümüzdeki ay içerisinde bloğumda paylaşacağım. Pembe - Kırmızı - Beyaz konseptinden başlamak istiyorum.

Bu Pembe - Kırmızı - Beyaz parti tatlı minik kızlar için özel olarak tasarlanıyor. Ana malzemeler kalpler, cupcake ve balonlar...
Davetiyeler

Cupcake şeklinde hazırlanmış bu davetiyeler davetinizin habercisi... Bu davetiyelere bakıldığı anda partinin konseptini anlamak mümkün...

Kıyafetler

Mümkünse partiye gelen çocukların pembe, beyaz veya kırmızı kıyafetler giymesini rica edin. Gelen küçük misafirlerin saçlarına pembe ve beyaz çiçeklerden yapılmış organze saç bantlarını takın. 

Oyunlar

Çocuklara el becerilerini geliştirebilecekleri aktiviteler verip birlikte oynamalarını sağlayabilirsiniz. 


Küçük çocuklar için

A4 pembe kağıt
Delgeç
Renkli kalemler
Önceden kesilmiş kağıttan şekiller
Yapıştırıcı
Makas

Anneler kağıtların kenarlarını kesiyor, çocuklar kenarlara minik delikler açıyor. Renkli kalemler kullanarak çizim yapıyorlar, önceden kesilmiş şekilleri yapıştırıyorlar. 

Bittiğinde yemek yiyecekleri amerikan servisleri hazır!

Büyükler için

A4 pembe kağıt
A4 yeşil kağıt
A4 sarı kağıt
Delgeç
Cupcake kağıdı
Yapıştırıcı
Makas

Çocuklar pembe kağıdın kenarlarına şekil veriyor. Delgeç ile kenarlara delik açıyorlar. Yeşil kağıttan yapraklar, sarı kağıttan yuvarlaklar kesiyorlar. Cupcake kalıplarını düzleştirip pambe kağıda yapıştırın. Yaprakları ve sarı yuvarlakları da çiçek oluşturacak şekilde yapıştırıyorlar.  

Bittiğinde yemek yiyecekleri amerikan servisleri hazır!

Parti pastası   Cupcake!!!

Tek kişilik pembe, beyaz ve krem rengi icing'ler, vanilya, çilek veya hindistancevizi aromalı.. Üzerleri renkli renkli şekerlerle kaplı!!!


Parti yiyeceklerinden örnekler

Çilekli Punch

Pembe şekerden yapılmış gerdanlı bardaklarda taze çilekler ile yapılmış limonatalar

 

Kalp şeklinde sandviçler



Çilekli meringue'ler


Son olarak minik misafirlere ayrılırken içerisinde pembe lolipopların olduğu küçük hediyeler vererek o günü her zaman hatırlamalarını sağlayın!


Sizde eşsiz partiler için Maja Davet'e gelin...! 0212 323 44 00 www.majadavet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder